~Karakter Kartı~
Ad-Soyad: Opélia Ryan
Doğum Tarihi:06/10/1994
Doğum Yeri: Moskova / Rusya
Burcu: Terazi
Yeteneği: 5 elementi kullanabilme. Nyx'ın şeçilmişi.
Konuşabildiği Diller: İngilizce, İtalyanca, Almanca, Rusca.
-Fiziksel Özellikleri-
Diğer çaylaklara göre uzun boyluyum. Ama sırık gibi değil. Bir manken gibi. Kıvrımlı bir vücuda ve güzel bacaklara sahibim. Babamdan aldığım uzun ve yumuşak koyu renk saçlara ve insanları etkisi altında bırakan kahverengi gözlere sahibim. Birde pembe dolgun dudaklara sahibimdir. Birçok erkek benden etkilenebilir.
-Kişisel Özellikleri-
Eğlenceli, sıcak kanlı, dost canlısı ve muhabbet sever biriyimdir. Ama içimde atalarımın asilliği ve kusursuzluğu yatmaktadır. Dostlarım arasında sevilen ve sayılan biriyimdir. Sevdiğim kadar sevilirim. Saydığım kadar sayılırım. Kurallarım yoktur. Pasifliği ve duygusallığı sevmem. Beni tanımayanlar bana taş kalpli diyebilirler ancak beni tanıyanlar nasıl biri olduğumu iyi bilir. Lider ruhlu bir kızımdır. Engellenmeyi sevmem. Zekiyimdir ve hızlı düşünüp hızlı karar veririm. Risk almayı severim. Sevdiklerim için çok korumacıyımdır. Sevdiklerime zarar vereni ya da vermeye çalışan elimden kurtulamaz.
-Sevdikleri-
*Çikolata. Sütlü bir çikolatayı kim hayır diyebilir ki.
*Kitap okumak. Beni sakinleştiren en iyi şey.
*Meyveler. Özellikle kırmızı elma.
*Eğlenmek. Hayatta bazen eğlenmek gerekir.
*Gülmek. Gülümseyin.
*Dans etmek. Dans etmeye bayılırım.
*Şarkı söylemek. Şarkı söylemek. Arada sırada.
*Drama. Drama yeteneğim herkes tarafından biliniyor.
-Sevmedikleri-
*Kin tutanlar. Günlerce kin tutanlar, arkanızdan iş çevirenler. Başka işiniz yok mu?
*Yalan. Bana yalan söylenmesinden nefret ediyorum. Sakın.
*Sevdiklerime zarar verenler ya da vermeye çalışanlar. Onları öldürecem.
*Somurtanlar. Hep asık suratla durulmaz ki.
-Güçlü Yanları-
*Sevdiklerim için her şeyi yaparım. Onlar için ölüme bile gözüm kapalı giderim.
-Zayıf Yanları-
*Güçlü yanım ayrıca benim zayıf yanım gibi. Bunu kullanan bir kaç kişi çıkıyor. Tabii buna izin vermiyorum.