| Başvuru Formu | |
|
+2Dolcie DeMoor Nerissa Valérié Bowden 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nerissa Valérié Bowden Admin/Yüksek Rahibe/Bütün yetenekleri kullanabilme
Mesaj Sayısı : 54 Reputation : 0 Kayıt Tarihi : 07/08/10 Nerden : Tulsa Gece evi
Rp Puanı Güç Seviyesi: (100/100) Uyarı Seviyesi: (0/0)
| Konu: Başvuru Formu Perş. Eyl. 09, 2010 9:55 pm | |
| -Yüksek Modaretörlük -Modaretörlük gibi yönetim kurulu görevlerine başvurmak isteyen çaylaklar başvuru odasına aşağıdaki formu doldurarak başvuru yapabilir.
Başvuru İçin Çaylakların Rpg Puanları 80 ve Üstü, Mesaj Sayılarının 30 ve üstü olması Gereklidir.Başvurularda Üye İstatislikleri Göz Önünde Bulunduracaktır. Bu Özellikleri Taşımayan Başvurular Önemsenmeyecektir.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Admin: Nerissa Valérié Bowden
- Başvuru Formu - Kullanıcı Adınız : Daha Önce Diğer Sitelerde Görev Aldınız mı ? : Aldıysanız Rütbeniz Neydi ? : Sitemizde Online Olma Süreniz : Rpg Puanınız : Mesaj Sayınız : Site Hakkında Düşünceleriniz : Başvurunuz Kabul Edilirse Hangi Görevi Üstlenmek İstersiniz ? : | |
|
| |
Dolcie DeMoor Karanlık Kız/5. Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 21 Reputation : 0 Doğum Tarihi : 06/10/93 Kayıt Tarihi : 24/09/10 Yaşı : 31 Nerden : Paris Dolunay Okulu
Rp Puanı Güç Seviyesi: (87/100) Uyarı Seviyesi: (0/0)
| Konu: Geri: Başvuru Formu Cuma Eyl. 24, 2010 6:56 pm | |
| - Başvuru Formu - Kullanıcı Adınız :Dolcie DeMoor Daha Önce Diğer Sitelerde Görev Adınızmı ? : Hayır Aldıysanız Rütbeniz Neydi ? : Hayır Sitemizde Online Olma Süreniz : Birkaç saat Rpg Puanınız :87 Mesaj Sayınız :20 Site Hakkında Düşünceleriniz : Süper tasarlanmış bir site ben memnunum Başvurunuz Kabul Edilirse Hangi Görevi Üstlenmek İstersiniz ? : Mod Neden ? : Siteyi güzelleştirmek | |
|
| |
Belinda Jacqueliné Nicolé Kurucu-Admin/Eğitmen
Mesaj Sayısı : 95 Reputation : 1 Kayıt Tarihi : 07/08/10 Nerden : -
| Konu: Geri: Başvuru Formu Ptsi Kas. 15, 2010 7:01 pm | |
| Dolcie DeMoor:Onaylanmadı Nemesis:Onaylandı Tebrikler, artık adminsin. Görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. | |
|
| |
Abella Sebastiene Mai Admin/Kırmızı Çaylakların Yüksek Rahibesi
Mesaj Sayısı : 30 Reputation : 1 Doğum Tarihi : 16/12/94 Kayıt Tarihi : 09/08/10 Yaşı : 29 Nerden : Yale
| Konu: Geri: Başvuru Formu C.tesi Kas. 20, 2010 2:22 pm | |
| Emin olabilirsin... Teşekkürler* | |
|
| |
Avery Lanetta Lazar Admin/Karanlık Kızlar-Erkekler Lideri/Nyx'in Kahini/6. Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 12 Reputation : 0 Kayıt Tarihi : 04/12/10 Nerden : New York
| Konu: Geri: Başvuru Formu Çarş. Ara. 08, 2010 6:52 pm | |
| - Başvuru Formu - Kullanıcı Adınız : Avery Lanetta Lazar Daha Önce Diğer Sitelerde Görev Aldınız mı ? : Evet, bir çok sitede görev aldım. Aldıysanız Rütbeniz Neydi ? : Bir kaç tane kendi sitem var. Ve tanımı tamına 7 kez de moderatörlük yaptım. Sitemizde Online Olma Süreniz : Her gün. Rpg Puanınız : 95. Mesaj Sayınız : 8 fakat gittikçe artacağına eminim. (Bir sitede isterseniz linkini de atabilirim, mesaj sayım 10000 hatta üstü) Site Hakkında Düşünceleriniz : Güzel bir site fakat gelişmeye ihtiyacı var. Ve bu konuda yardımcı olmayı çok isterim. Başvurunuz Kabul Edilirse Hangi Görevi Üstlenmek İstersiniz ? : Admin veya moderatörlük. Rütbe alımları ve yahut rp'leri puanlayabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Başvuru Formu Perş. Ara. 09, 2010 4:20 pm | |
| Adminlik Onaylandı. Siteyi geliştirmek için bize yardım edeceğini söyledin. Birçok sitede görev almışsın. Bu yüzden sana güvenebilirim. Artık Adminsin. | |
|
| |
Avery Lanetta Lazar Admin/Karanlık Kızlar-Erkekler Lideri/Nyx'in Kahini/6. Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 12 Reputation : 0 Kayıt Tarihi : 04/12/10 Nerden : New York
| Konu: Geri: Başvuru Formu Perş. Ara. 09, 2010 4:30 pm | |
| Teşekkürler (: Siteyi geliştirmek için bir çok şey yapacağımdan emin olabilirsin (: | |
|
| |
Opélia Ryan Admin/Karanlık Kız/5. Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 20 Reputation : 0 Kayıt Tarihi : 04/12/10 Nerden : Moskova // Rusya
| Konu: Geri: Başvuru Formu Cuma Ara. 10, 2010 5:27 pm | |
| - Başvuru Formu - Kullanıcı Adınız : Jeannè Alain La'Bruyére Daha Önce Diğer Sitelerde Görev Aldınız mı ? : Evet, birçok sitede. Aldıysanız Rütbeniz Neydi ? : Bir tane kendime ait sitem var, adminlik yaptım ve mod olduğum sitelerde var. Sitemizde Online Olma Süreniz : Her gün. Rpg Puanınız : 89 Mesaj Sayınız : 3 Site Hakkında Düşünceleriniz : Site güzel ama geliştirilmesi lazım. Başvurunuz Kabul Edilirse Hangi Görevi Üstlenmek İstersiniz ? : Admin yada mod.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Başvuru Formu Cuma Ara. 10, 2010 5:38 pm | |
| Admin olarak onaylandın. Siteyi hep birlikte ilerleteceğimizden umutluyum. Tebrikler, artık Adminsin ^^ | |
|
| |
Opélia Ryan Admin/Karanlık Kız/5. Sınıf Çaylak
Mesaj Sayısı : 20 Reputation : 0 Kayıt Tarihi : 04/12/10 Nerden : Moskova // Rusya
| Konu: Geri: Başvuru Formu Cuma Ara. 10, 2010 5:48 pm | |
| Teşekkürler | |
|
| |
| Başvuru Formu | |
|